Ben Ashaari Dan Rakan Blogger


Salam 1 Malaysia sume...Happy Deepavali untuk rakan2 yg menganut
agama Hindu....
Bila berblogwalking kt blog BEN ASHAARI td saye terpandang dan terbaca
ttg segmen terbaru die...
teringin nak cuba sbb saye tk pernah masuk n sertai mana2 segmen sebelum ni
kecuali penah sekali tinggalkan link kt ruangan komen BEN
  pastu saya nampak link blog saye terpapar 
kt ruangan MEREKA BARU BUAT BLOG

Blog saya ni mula tercipta pada 13  Ogos 2011
maknanya dah 2 bulan lebih daa..
ini n3 pertama saye ( Ini Bukan Yang Pertama )
Kenapa saye berblog????
Sebab saye boring time tu...
jiwa sedang kacau bilau....
sbb tu pada awal2 saye berblog tu saye bnyk merapu....hihi..
sekarang saye tahu dunia blogging ni bnyk faedahnya....
blh buat duit dan kawan...
boleh berkongsi banyak pengalaman dan cerita dari rakan2 blog yg laen....

IDOLA saye dlm dunia blog ni????
LELAKI~ BEN ASHAARI...ni bkn nk bodek tp realiti...
PEREMPUAN~ADZA IRDAWATI




18 comments:

  1. hehhe selamat berblog dengan aktif...ehehehhe cewah..=p

    ReplyDelete
  2. hehe..appy blogging tuk awak jg...:P

    ReplyDelete
  3. huhu..xpenah jejak ben ashari punya blog..hahaha

    ReplyDelete
  4. tkyah jejak...just klik,tgk n bace jer...hihi

    ReplyDelete
  5. salam kenalan! dri segmen abg beng!

    ReplyDelete
  6. singgah lawat blog ni :)
    salam kenal kawan2 :)
    happy blogging!

    ReplyDelete
  7. Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini. salam perkenalan :D

    ReplyDelete
  9. hye im follow u dear. singgah dari segmen yang sama. jom terjah blog saya pulak.

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Salam kenal dari pjaz, dari segmen yang sama, pjaz singgah sambil follow ^___^

    ReplyDelete
  11. salam ziarah.dr segmen yg sama.
    ayu dh follo.jemput2 la singgah kat blog ayu pula^^

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya
    http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

    # Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

    ReplyDelete
  14. salam singgah dari segmen abg ben. mekasih sudi drop komen kat blog saya :)

    ReplyDelete

Dah Baca Jangan Lupa Komen Tau....Terima Kasih Yew...~Izzan~